Κίνα Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd.
product image
Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Connect with "Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

 

 

Μηχανήματα μεταλλείας Hengchang Jiangxi που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα

Jiangxi Hengchang Mining Machinery Manufacturing Co., Ltd. προφίλ

προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Αριθμός Υπαλλήλων 51 - 100
Ιδρύθηκε Έτος 2005
Εξαγωγή pc < 10%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Country / Region Jiangxi, China
Main Products Crushing Equipment, Grinding Equipment, Screen Equipment, Gravity Separation Equipment, Magnetic Separation Equipment
Ownership Private Owner
Total Employees 51 - 100 People
Total Annual Revenue confidential
Year Established 2005
Patents(8) A classifying jig machine for mining, Magnetic separator for separating minerals, An improved slider adjustment device for gravity spiral chute, An improved anti-blocking auxiliary discharging device for crusher, A new type of efficient hammer crusher, An new type of high efficiency submerged double spiral classifier, A Type of Screening jig for mining, A new type of high-efficiency FRP rotating spiral chute
Trademarks(1) HENGCHANG MINING MACHINERY
Main Markets Africa 18.00% Southeast Asia 15.00% South America 10.00%
Εισαγωγή

Τα μηχανήματα μεταλλείας Hengchang Jiangxi που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ βρίσκονται στο δρόμο No.3 Chuangye, βιομηχανικό πάρκο, κομητεία Shicheng, πόλη Ganzhou, επαρχία Jiangxi, Κίνα. Η επιχείρησή μας συμμετέχει στην ορυκτή έρευνα εξοπλισμού επεξεργασίας, ανάπτυξη, σχέδιο και η ιστορία παραγωγής για πολλά χρόνια, έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την παραγωγή. Η επιχείρηση στην ορυκτή βιομηχανία εξοπλισμού επεξεργασίας είχε μια θετική επίδραση, οργάνωση η καλή φήμη.

Και κυρίως η κατασκευή των προϊόντων όπως ως τινάγματα του πίνακα, εξοπλισμός επίπλευσης, συντετριμμένος εξοπλισμός, μαγνητικός διαχωριστής, εξοπλισμός διαλογής, που ταξινομεί τον εξοπλισμό, τη δεξαμενή αναταραχής, τον εξοπλισμό σίτισης, τον εξοπλισμό χωρισμού βαρύτητας, τον υγρό εξοπλισμό χωρισμού, τη σπειροειδή υδατόπτωση, jig πριονωτών κυμάτων και Jig διαφραγμάτων, αλέθοντας εξοπλισμός, μύλος σφαιρών, αντλία πηλού, φυγοκεντρική αντλία, που μεταβιβάζουν τον εξοπλισμό.

Και μπορούμε να κατασκευάσουμε τους διάφορους τύπους ορυκτών μηχανημάτων και εξοπλισμών επεξεργασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως για την ταξινόμηση του χρυσού, του ασημιού, του χαλκού, του σιδήρου, του βολφραμίου, του μολύβδου, του ψευδάργυρου, του κασσίτερου, του μολυβδαίνιου, του νικελίου, του τανταλίου, του νιόβιου, του μεταλλεύματος μαγγάνιου, του άνθρακα, monazite, rutile, των διαμαντιών, άλλου πολύτιμων ορυχείου μετάλλων και πολύτιμων μετάλλων, και την επίπλευση που χρωματίζονται για, το μαύρο μέταλλο, τα πολύτιμα μέταλλα και άλλα μεταλλεύματα.

Η επιχείρηση έχει κερδίσει το σημαντικό επιχειρησιακό βραβείο, και πολλοί χρόνοι ως τιμιότητα, υπηρεσία και προηγμένη επιχείρηση, είναι η σπονδυλική στήλη της μεταλλουργικής βιομηχανίας, ορυκτή επιχείρηση μηχανημάτων επεξεργασίας. Η επιχείρηση έχει τα προσόντα εξαγωγής, τα προϊόντα μας πωλούν καλά σε όλο τον κόσμο για αρκετά έτη, εξαγόμενα ειδικά στη Βραζιλία, Ινδία, Ινδονησία,
Νότια Αφρική, Σομαλία, Φιλιππίνες, Μαλαισία, Σουδάν, Νιγηρία, Ιράν, Ρωσία, Γκάνα, Καζακστάν, Κιργιστάν, Καμπότζη, Βιετνάμ, Κορέα, Μογγολία, το Μιανμάρ και άλλες χώρες.

Ιστορία

Τα μηχανήματα μεταλλείας Hengchang Jiangxi που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ βρίσκονται στο δρόμο No.3 Chuangye, βιομηχανικό πάρκο, κομητεία Shicheng, πόλη Ganzhou, επαρχία Jiangxi, Κίνα. Η επιχείρησή μας συμμετέχει στην ορυκτή έρευνα εξοπλισμού επεξεργασίας, ανάπτυξη, σχέδιο και η ιστορία παραγωγής για πολλά χρόνια, έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την παραγωγή. Η επιχείρηση στην ορυκτή βιομηχανία εξοπλισμού επεξεργασίας είχε μια θετική επίδραση, οργάνωση η καλή φήμη.

Υπηρεσία

Και κυρίως η κατασκευή των προϊόντων όπως ως τινάγματα του πίνακα, εξοπλισμός επίπλευσης, συντετριμμένος εξοπλισμός, μαγνητικός διαχωριστής, εξοπλισμός διαλογής, που ταξινομεί τον εξοπλισμό, τη δεξαμενή αναταραχής, τον εξοπλισμό σίτισης, τον εξοπλισμό χωρισμού βαρύτητας, τον υγρό εξοπλισμό χωρισμού, τη σπειροειδή υδατόπτωση, jig πριονωτών κυμάτων και Jig διαφραγμάτων, αλέθοντας εξοπλισμός, μύλος σφαιρών, αντλία πηλού, φυγοκεντρική αντλία, που μεταβιβάζουν τον εξοπλισμό. Και μπορούμε να κατασκευάσουμε τους διάφορους τύπους ορυκτών μηχανημάτων και εξοπλισμών επεξεργασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως για την ταξινόμηση του χρυσού, του ασημιού, του χαλκού, του σιδήρου, του βολφραμίου, του μολύβδου, του ψευδάργυρου, του κασσίτερου, του μολυβδαίνιου, του νικελίου, του τανταλίου, του νιόβιου, του μεταλλεύματος μαγγάνιου, του άνθρακα, monazite, rutile, των διαμαντιών, άλλου πολύτιμων ορυχείου μετάλλων και πολύτιμων μετάλλων, και την επίπλευση που χρωματίζονται για, το μαύρο μέταλλο, τα πολύτιμα μέταλλα και άλλα μεταλλεύματα. Η επιχείρηση έχει κερδίσει το σημαντικό επιχειρησιακό βραβείο, και πολλοί χρόνοι ως τιμιότητα, υπηρεσία και προηγμένη επιχείρηση, είναι η σπονδυλική στήλη της μεταλλουργικής βιομηχανίας, ορυκτή επιχείρηση μηχανημάτων επεξεργασίας. Η επιχείρηση έχει τα προσόντα εξαγωγής, τα προϊόντα μας πωλούν καλά σε όλο τον κόσμο για αρκετά έτη, εξαγόμενα ειδικά στη Βραζιλία, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Νότια Αφρική, τη Σομαλία, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, το Σουδάν, τη Νιγηρία, το Ιράν, τη Ρωσία, τη Γκάνα, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, την Καμπότζη, το Βιετνάμ, την Κορέα, τη Μογγολία, το Μιανμάρ και άλλες χώρες.

Η ομάδα μας

51-100 άνθρωποι.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.